Kozmetika iz Kine

Samo priroda vraća prirodnu ljepotu

Nazovite nas

 Savjeti i narudžbe u našem centru ili na mobitele:


 098/ 922 1870


Kozmetičarka 30 godina iskustva u kozmetici i tradicionalnoj kineskoj medicini

Pomlađivanje

Želit li pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama u vodećem centru na ovom polju u Kini nazovite na mob:

  • 091 /534 3844

Preporuke

Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno ali ...     
DetaljnijeLidija, 35 godina

Problem izraženih pigmentnih mrlja na predjelu oko očiju i brade. Svi preparati koje je od tada koristila nisu se pokazali učinkoviti. samo su isušili i nadražili kožu. Upotrebom Tianshi proizvoda izvana i oralno (hitozan, kapsule ljepote). Za nepuna 3 mjeseca  riješila je problemi vidno poboljšala stanje kože.

 

Dubravka, 42 godine

Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški).   "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima ".

 

Ana, 53 godine

Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.

 

Vesna, 30 godine (091 7828970)

Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica (čisto maslinovo ulje) 15 do 20 minuta.  Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje.  Danas više nema problema sa prištevima.

 

Josip, umirovljenik

20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, biokalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

 

Dubravka, umirovljenica

Godinama imala tešku psorijazu.  Nakon 10 mjeseci korištenja problem je bio riješen. Slika ruku prije Tiensa i nakon korištenja preparata.

 

Nada, 44 g. Zagreb

Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu.

 

Jelčena, 34 godine

Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila hitozan i pjege su potpuno nestale.

 

Suzana,  40 g.

Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

 

Iva, 16 g.

Problemi sa vitiligom. 8 godina je pokušavala sa svime što su joj doktori savjetovali. Nakon što je koristila Tianshi preparate nestale su fleke sa koljena i zglobova, a fleka u blizini desnog oka počela se smanjivati.  Boja kože postala je prirodna.

 

Umirovljenik,

Svakoga mjeseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu.  Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.

 

Neda, 44 godine

Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.

 

Silvana, 49 godina

Oduševljena sam lifting efektom preparata Tianshi izvana, a naročito rezultatima postignutim aparatom Sjue Bao. radila sam kombinaciju akumpresure i masažu nefritom. U samo jednom tretmanu koža se vidno podmladila. Jako sam zadovoljna rezultatima hitozan losiona na koži tijela. bedra su mi čvršća sa puno manje celulita.

 

Vidna poboljšanja stanja kože i općeg stanja organizma kod žena u menopauzi upotrebom preparata Tianshi, kanli, kalcij, biocink i kapsula ljepote. Uzimaju se oralno prema doziranju. Rezultati s e vrlo brzo osjete.