Lamiderm - kralj kozmetike

Djelujte iznutra i izvana. Regenerirajte matične stanice i pomladite se!!!


Laminine i matične stanice


MATIČNE STANICE SU NAJVAŽNIJE STANICE U LJUDSKOM TIJELU OD KOJIH SU STVORENE OSTALE STANICE KRVI, TKIVA, ORGANA I KOSTI.  NJIHOVA JE PRIMARNA FUNKCIJA REGENERACIJA ORGANIZMA.

Laminine se oslanja na moć kvalitetnih sastojaka pronađenih u oplođenom ptičjem jajetu te u biljnim i morskim proteinima.

On sadrži  faktor rasta fibroblasta (FGF) te 22 esencijalnih aminokiselina, minerale, vitamine...Faktor rasta fibroblasta i matične stanice

Istraživanje  FGF-a  u poboljšanju funkcije neurona u mozgu, povećanje nivoa aminokiselina i peptida u mozgu i uloga matičnih stanica u vraćanju tijela u prvobitno stanje. Ekstrakt mladog tkiva / YTE /sadrži FGF, aminokiseline i peptide. Ekstrakt mladog tkiva pomaže regeneraciju ostarjelih stanica i podržava njihovo vraćanje u prvobitno stanje. YTE oslobađa ovaj moćan mehanizam unutar svih nas!

Dr Nadia Rosenthal – European Moleculary Biology Laboratory – pogledajte predavanje1929.g. dr. John R. Davidson otkrio je ekstrakt ptičjeg jajeta kojeg je iskoristio u liječenju bolesnika oboljelih od raka i time im vratio prvobitno zdravlje.
..
Zahvaljujući njegovim istraživanjima današnji znanstvenici došli su do “FORMULE ŽIVOTA”.

dr. Bjoedne Eskeland


Nastavio je rad dr. JOHN R. DAVIDSON-a i otkrio jedinstvenu kombinaciju FGF-a, aminokiselina i proteina – LAMININE!

100% VLASNIŠTVO KOMPANIJE LifePharm!!

“Uvjeren sam da uz Laminine, svaki čovjek može živjeti kvalitetan život bez bolesti”

    dr. Bjoedne Eskeland